Header site

Oamenii pot face schimb de energie între ei, așa cum o fac și plantele

O descoperire recentă, realizată printr-un studiu revoluționar, a arătat că plantele pot absorbi energie de la alte plante, iar aceste constatări au stimulat oamenii de știință să investigheze mai departe și să afle dacă oamenii pot absorbi energie unul de la altul într-un mod similar.

Studiul a fost condus de Dr. Olaf Kruse, iar echipa de cercetare a oferit dovezi că alga verde Chlamydomonas reinhardtii nu doar că poate efectua fotosinteza, ci și că este capabilă să extragă o formă alternativă de energie din diverse alte plante situate în apropierea sa.

Plantele au nevoie de apă, hrană, dioxid de carbon și lumină solară pentru a crește, la fel cum noi avem nevoie de energie din alimente, lumină solară, oxigen și minerale din apă.

Echipa de cercetători a plantat această mică specie de alge verzi și a observat comportamentul acesteia pe o anumită perioadă de timp, în timpul căreia nu a primit sursele sale tipice de energie. Plantele au început să absoarbă energii din plantele cu o singură celulă situate în jurul lor. Acest lucru a fost posibil prin crearea de enzime care au digerat celuloza din celelalte plante.

Dr. Kruse afirmă:

Este pentru prima dată când un astfel de comportament a fost confirmat la un organism vegetal. Faptul că algele pot digera celuloza contrazice tot ce scrie în manualele anterioare. Într-o anumită măsură, ceea ce vedem acum sunt plante care mănâncă plante.”

Continuând, a comparat comportamentul cu cel al ființelor umane. “Acesta este exact motivul pentru care există anumite persoane care se simt inconfortabil în anumite medii în care se amestecă energii și emoții.”

În timp ce vorbea despre modul în care această descoperire ar putea influența studiile științifice despre oameni și modul în care aceștia ar putea să se hrănească unul pe altul, Dr. Olivia Badar-Lee a explicat:

Când studiile despre energie vor deveni mai avansate în anii următori, vom vedea în cele din urmă acest lucru transpus și la ființele umane. Organismul uman este foarte asemănător cu o plantă, atrage energia necesară pentru a hrăni stările emoționale și aceasta poate oferi energie celulelor sau poate provoca creșteri ale cortizolului și catabolizarea celulelor, în funcție de declanșatorul emoțional.

În plus, el crede că ar fi momentul perfect să începem să explorăm domeniul bioenergiei:

Oamenii pot absorbi și se pot vindeca prin alți oameni, animale și orice parte a naturii. De aceea, petrecerea timpului în natură este adesea reconfortantă și energizantă pentru atât de multe persoane“.

Prin urmare, pentru a vă proteja de posibilele scurgeri de energie, luați în considerare sfaturile de mai jos:

1. Evitați negativitatea

Trebuie să vă feriți de oamenii, locurile și lucrurile care vă fac să vă simțiți rău și aduc negativitate în viața voastră.

2. Curățați energiile negative

Oamenii au valorat astfel de practici de secole. Pentru a vă curăța corpul de energiile negative, bucurați-vă de o baie caldă cu sare de mare sau folosiți un băț de salvie.

3. Începeți să vă conectați la pământ

Pământul echilibrează energia noastră, deci ori de câte ori vă simțiți epuizați, faceți o plimbare desculți sau pur și simplu stați pe pământ.

În plus, Michael Forrester, un consilier spiritual popular și un vorbitor motivațional practicant pentru corporații din Japonia, Canada și Statele Unite, ne spune că: “Fiecare dintre noi are o aură energetică ce înconjoară corpul nostru. Dacă nu ne deținem acest spațiu personal, suntem vulnerabili la energiile străine care intră în el. Deveniți conștienți de limitele aurei dvs. (la aproximativ o lungime de braț departe de corpul dvs. în toate direcțiile, deasupra și dedesubt) ca modalitate de a vă deține spațiul personal.

4. Oferiți-vă o curățare energetică

Culoarea aurie are o vibrație înaltă care este utilă pentru curățarea energiei străine. Imaginați-vă un duș de aur deasupra aurei dvs. (la câțiva metri deasupra capului dvs.) și porniți-l, permițând energiei clare de aur să curgă prin aura dvs. și spațiul corpului și să se elibereze în jos prin ancorajul dvs. Veți simți imediat o curățare și o revigorare.

5. Chemați-vă energia înapoi

Atunci când avem energia în propriul nostru spațiu există mai puțin loc pentru energia altora să intre. Dar,  pe măsură ce ne concentrăm pe alte persoane și proiecte, uneori ne răspândim energia în jur. Creați o imagine a unui soare auriu clar la câțiva metri deasupra capului și lăsați-l să fie un magnet, atrăgând toată energia înapoi în el (și purificând-o în energia aurie). Apoi aduceți-o prin partea de sus a aurei dvs. și în spațiul corpului, eliberând energia înapoi în spațiul dvs. personal.

Din aceeași categorie:​

Cele mai recente articole: