Header site

Concurs Luna Prevenției. Poți câștiga un smartwatch cu multe funcții utile pentru sănătatea ta!

UPDATE 26.06.2023
Am aflat cine este câștigătorului premiului oferit în luna iunie 2023, în cadrul Campaniei “Luna Prevenției”. 
Câștigătoarea este Lucica Lazăr.Așteptam un email la adresa contact @ aliatsanatate.ro (fără spații), cu numele complet, adresa și numărul de telefon. 
Felicitări tuturor participanților, vă așteptăm și la următoarele concursuri pe care le vom organiza pe site. 
Nu uitați să vă înscrieți la Newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile. 
 
 ________________________________________________________
 
Luna iunie 2023 este luna prevenției pe Aliat Sanatate, așa că te provocăm să te implici și tu, mai ales că e vorba de sănătatea ta.
Poți câștiga un ceas inteligent, cu o mulțime de funcții utile. Indiferent dacă este vorba despre monitorizarea ritmului inimii, despre calitatea somnului ori despre caloriile pe care le arzi făcând sport, acest smartwatch este exact ce ai nevoie pentru atingerea unui stil de viață sănătos.
 ________________________________________________________
 
Concursul se desfășoară pe Facebook, tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs este să dai click pe postarea și de mai jos și să respecți pașii menționați.
 

 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Concursul se derulează în perioada 22 – 25 iunie 2023. Pe 26 iunie aflăm, cu ajutorul aplicației random.org, cine este fericitul câștigător al premiului.
Baftă tuturor!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Acest concurs se desfășoară cu respectarea Termenilor și Condițiilor specificați pe www.aliatsanatate.ro. Prin înscrierea în concurs declarați că ați citit termenii și condițiile, i-ați înțeles și sunteți de acord cu ele.
Fotografia este cu titlul informativ. Ceasul oferit ca premiu poate diferi, în funcție de stocul disponibil la furnizor.
 

Din aceeași categorie:​

Cele mai recente articole: