Header site

Cameron Diaz a devenit mamă pentru a doua oară

La vârsta de 51 de ani, actrița și fostul model Cameron Diaz a adus pe lume al doilea său copil împreună cu soțul ei, Benji Madden, stârnind surprinderea și bucuria fanilor din întreaga lume. Această veste neașteptată vine ca o dovadă a faptului că viața poate aduce mereu surprize plăcute și că vârsta nu este un impediment în calea împlinirii viselor de a deveni părinte.

Cameron Diaz, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum “There’s Something About Mary”, “Charlie’s Angels” și “The Mask”, a fost mereu o prezență strălucitoare pe ecran și în inimile fanilor. Cu toate acestea, în spatele scenei, ea a împărtășit întotdeauna bucuria vieții de familie alături de soțul ei, Benji Madden, membru al trupei de muzică Good Charlotte. 

Benji Madden și Cameron Diaz sunt căsătoriți de peste nouă ani. Aceștia au devenit părinți pentru prima dată în 2020, când au sărbătorit venirea pe lume a primului lor copil, o fetiță pe nume Raddix.

Acum, la vârsta de 51 de ani, Cameron Diaz își împarte din nou bucuria de a deveni părinte, anunțând nașterea celui de-al doilea copil al cuplului, care a venit pe lume la începutul acestei luni. Această veste a stârnit emoție și admirație în rândul fanilor, care au transmis imediat felicitări și urări de bine către actriță și familia ei extinsă.

Actrița Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și muzicianul Benji Madden, în vârstă de 45 de ani, au anunțat nașterea celui de-al doilea copil, un băiat numit Cardinal. Au făcut anunțul pe Instagram, iar știrea i-a surprins pe mulți, deoarece cuplul nu anunțase că așteaptă un copil.

În postare, Madden a scris: „Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinal Madden. Este minunat, și suntem cu toții atât de fericiți că este aici!” A adăugat: „Pentru siguranța și intimitatea copiilor, nu vom posta nicio fotografie, dar este cu adevărat drăgălaș. Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători.” 

Benji și Cameron sunt cunoscuți pentru că își păstrează viața privată. S-au căsătorit în 2015 și au adus pe lume fiica lor, Raddix, în 2019. Au ținut venirea pe lume a lui Raddix în secret până după naștere, anunțând-o pe rețelele de socializare.

Suntem atât de fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem acest nou deceniu anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden” a scris Cameron Diaz în anunțul nașterii pentru primul lor copil. „Ne-a cucerit inimile instantaneu și a completat familia noastră”.

Decizia lui Cameron Diaz de a deveni mamă la o vârstă mai înaintată poate părea neobișnuită pentru unii, dar reflectă evoluția schimbărilor sociale și culturale în ceea ce privește planificarea familială. În ultimele decenii, tot mai multe femei au ales să amâne sarcina până la o vârstă mai înaintată, concentrându-se mai întâi pe carieră și alte aspecte ale vieții.  

 

Din aceeași categorie:​

Cele mai recente articole: