Header site

Asociația Aliat Sănătate și Bunăstare

Cine suntem?

Asociația Aliat Sănătate și Bunăstare este prima organizație dedicată susținerii pacienților care aleg să îmbrățișeze tratamentele homeopatice și complementare. Credem cu tărie că vindecarea nu înseamnă doar tratarea simptomelor, ci și abordarea cauzelor fundamentale ale bolilor, promovarea echilibrului și armoniei în viața de zi cu zi. Misiunea noastră este să promovăm homeopatia clinică și sănătatea holistică, oferind pacienților opțiuni naturale și complementare pentru vindecare. Împreună, putem crea o lume în care fiecare persoană are acces la tratamente care să răspundă nevoilor sale unice.

Asociația a fost înființată în 2011, sub denumirea de Asociația pentru Informare Educare Comunicare (AIEC), având ca scop îmbunătățirea calității vieții populației prin creșterea accesului la informare si educare. În anul 2023 denumirea asociației a fost schimbată, pentru a rezona  mai bine cu misiunea și obiectivele asumate. 

Membrii fondatori ai asociației au fost implicați in ultimii 20 de ani în diferite proiecte la nivel național și internațional în cadrul cărora au derulat activități și campanii de  informare, educare, comunicare, iar urmarea firească a fost înființarea unei asociații prin care să își continue implicarea in ceea ce cred: “Educația este cel mai important pilon pentru dezvoltare atât la nivel de persoană cât și la nivel de societate“.

Mai mult decât atât, Asociația Aliat Sănătate și Bunăstare colaborează strâns cu experți și consultanți din domenii diferite: Sănătate, Sociologie, Psihologie, Asistență Socială, Științe Politice și Științe Economice, Management de proiect, Management financiar, Publicitate și PR, Finanțe – contabilitate – audit, Corporate social responsibility (CSR), Audit non-financiar. Experienta consultanților se referă atât la mediul de afaceri cat si la cel non-profit prin colaborările cu organizațiile non-guvernamentale (ONG).

Ce facem?

Asociația Aliat Sănătate și Bunăstare își desfășoară activitatea prin următoarele trei componente:

  1. Campanii de informare

Asociația Aliat Sănătate și Bunăstare organizează campanii de informare pe diverse teme de interes: alimentație, sănătate, educație, parenting etc. Campaniile se desfășoară offline, în comunitate, sau in mediul online.

În componența campaniilor se regăsesc:

– Organizarea de conferințe și seminarii

 Prezentări făcute de specialiști in diverse domenii

– Dezbateri pe temele de interes

– Oferirea materiale informative tipărite

– Campanii si concursuri online derulate in parteneriat cu alte ONG-uri sau firme private.

  1. Training

Asociația Aliat Sănătate și Bunăstare a dezvoltat componenta de training atât pentru autosusținere financiară cât și pentru a oferi  programe de instruire de calitate. Componenta de training se adresează tuturor celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile și comportamentele, dar si celor cei care își doresc certificarea în diverse meserii. De asemenea, componenta de training se adresează companiilor care doresc programe personalizate de training, coaching sau team building pentru angajați.

  1. Consultanță în următoarele domenii:

– Management de proiect

– Aplicații pentru diverse finanțări externe

– Campanii de CSR

– Organizarea de campanii si evenimente

Din aceeași categorie:​

Cele mai recente articole: